Celkom: 0,00 
Celkom: 0,00 

Firmu a značku JIMMY MARKET sme založili pretože máme pocit, že hudba je niečo čo nás prirodzene baví. Chceli sme odovzdávať skúsenosti, uľahčiť ľuďom prístup k hudobným nástrojom a doplnkom, nie však len anonymným štýlom nákup-predaj ale aj s poradenstvom a prepájaním komunity.

Dôraz dávame na pochopenie toho, čo zákazník chce, ale pridávame aj naše rady aby vo výsledku zákazník dostal to, čo skutočne potrebuje.

Snažíme sa motivovať deti aj mládež k láske k hudbe a nástrojom ale tiež dodať podporu rodičom, ktorí sa chytajú za hlavu a nemajú istotu, či to dieťa myslí vážne.

V našom servise neodmietame zákazníkov, pre ktorých má ich nástroj duševnú hodnotu aj keď vyzerá akoby mal tie najlepšie časy za sebou.

Hľadáme rovnováhu medzi predajom nových nástrojov a záchranou tých starých alebo poškodených. Záleží nám na nevyhadzovaní starých vecí, ktoré môžu ešte fungovať.

Planéta a dopad našeho podnikania nám nie sú ľahostajné. Recyklácia, ale hlavne minimalizovanie odpadu je pre nás bežná v súkromnom živote a neustále hľadáme cesty ako ich implementovať aj v rámci firmy a predajne.

Presadzujeme kvalitu, poctivú výrobu, obľubujeme výrobky zo Slovenska a slovenské značky. Vieme, že nie vždy Váš rozpočet umožňuje kúpu kvalitného nástroja či príslušenstva, preto v našej ponuke nájdete aj cenovo dostupnejšie produkty avšak tým úplne najlacnejším a nekvalitným sa radi vyhýbame.

Našou motiváciou je prežívať spolu s Vami radosť z hudby.

Pridaj komentár

X